ADIYAMAN KAHTA İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

Basın Yayın Kuruluşlarının Temsilcileri ile Kahvaltıda Bir Araya Gelindi

  Kahta İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce düzenlenen kahvaltıda Kahta’da hizmet eden basın yayın kuruluşlarının temsilcileri ile bir araya gelindi  
Basın Yayın Kuruluşlarının Temsilcileri ile Kahvaltıda Bir Araya Gelindi

 

Kahta Kaymakamı Ahmet Gazi KAYA’nın da teşrif ettikleri kahvaltıda Kahta İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Halil TÜNÇMEN, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Abdurrahman YILMAZ, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü İsmail ÖNER ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mahmut ALTINSOY, Kahta Öğretmenevi Müdürü İbrahim Halil YAZAN,İlçe Milli Eğitim AR-GE çalışanları ile Kahta’da hizmet veren basın yayın kuruluşlarının temsilcileri yer aldılar.

 

26.09.2016  Pazartesi günü Kahta Öğretmenevi’nde misafirlerle birlikte yapılan kahvaltının ardından İbrahim Halil TÜNÇMEN Kahta İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce 2015-2016 eğitim öğretim yılında yapılan yatırımlar, hazırlanan projeler, okul ve öğretmen ihtiyacı, elde edilen sportif, kültürel başarılar üzerine genel bir bilgilendirme yaparak 2016-2017 eğitim öğretim yılının hedeflerinden bahsettiler. Kahta Kaymakamı Ahmet Gazi KAYA’da, Milli Eğitimde Kahta’da yapılan yatırımlar, elde edilen başarılar, ülkemizin son süreçte yaşadıkları olumsuzluklara rağmen dayanışma gücüyle aşılan zorluklar ve basının 15 Temmuz darbe kalkışmasına karşı gösterdiği azimli duruş üzerine bir konuşma yaptılar. Konuşmaların ardından basın mensuplarının soruları alınarak toplu fotoğraf çekimiyle kahvaltı sona erdirildi.

 

 Sınav sonuçlarından öğrenci yerleştirmeleri ve projeler bazında çok büyük oranda bir başarı yakaladığını belirten İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Halil TÜNÇMEN, yaptığı konuşmasa “Gerek sınav sonuçları ve öğrenci yerleştirmede, gerekse de projeler bazında çok önemli oranda bir başarı ivmesi yakaladık. Milli, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren; ailesini, vatanını, milletini seven ve daima yüceltmeye çalışan, insan haklarına ve anayasanın başlangıcındaki temel ilkelere dayanan demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti´ne karşı görev ve sorumluluklarını bilen ve bunları davranış haline getirmiş öğrenciler yetiştirmeyi hedefliyoruz.” Dedi.

 

“GAYEMİZ EĞİTİMDE HEDEF ATLAMAK”

 

Gayelerinin eğitimde hedef atlamak olduğunu belirten Müdür TÜNÇMEN,  2016-2017 Eğitim ve öğretim ile ilgili çok umutlu olduğunu söyledi. Müdür TÜNÇMEN, “Eğitim-öğretim, ulusların geleceğe daha dinamik, daha net bakabilmelerini sağlayan ve kendilerine doğrudan yatırım yaptıkları temel argümandır. Bu perspektiften bakınca bu dinamiğin zincir halkaları da elbette öğretmen-öğrenci ve velidir. Bu hususta iş birliği içerisinde hareket ederek özveri içerisinde başarının yakalanacağına inanıyorum." Dedi.

 

“ÖĞRENCİ POTANSİYELİMİZ BAZI İLLERİ AŞIYOR”

 

Kahta´daki eğitim ve öğretim ile ilgili olarak istatiki bilgileri aktaran Müdür TÜNÇMEN:" Müdürlüğümüze bağlı; 7 Anaokulu, 70 Birleştirilmiş Sınıflı İlkokul, 40 Müstakil İlkokul, üçü imam hatip ortaokulu, olmak üzere 39 ortaokul, 3 Özel Lise, 14 Resmi Ortaöğretim Kurumu, 2 Özel Eğitim ve Uygulama Okulu, bir Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi (Okulu), Öğretmenevi, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ve Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü olmak üzere toplamda 177 kurumumuz bulunmaktadır. İlçemizde hemen hemen her düzey lise mevcuttur. Çıraklık Eğitim Merkezimiz (Mesleki Eğitim Merkezi) açıldı. Öğrenci sayısı bakımından da oldukça yüksel bir potansiyele sahibiz. Anasınıfında 1.376, ilkokulda 11.065, ortaokulda 11.843 ve ortaöğretim kurumlarında 9.034 olmak üzere toplamda 33.318 öğrencimiz bulunmaktadır. Rakamlardan da anlaşılacağı üzere öğrenci potansiyelimiz bazı illeri aşan bir durumdadır." dedi.

 

“BRANŞ ÖNCELİĞİ VE KPSS PUAN ÜSTÜNLÜĞÜ GÖZ ÖNÜNDE BULUNDURULUYOR”

 

İlçedeki öğretmen sayısı ile ilgili olarak bilgi veren Müdür TÜNÇMEN:"Bakanlığımızın öğrenci sayısı, derslik ve ders yüküne göre açtığı norm 2.070’tir. Hali hazırda mevcut öğretmen sayımız 1895 ve öğretmen ihtiyacımız da verilen norma göre 175’tir. Yani öğretmen noktasında biraz sıkıntımız bulunmaktadır. Aslında her yıl ilçemize ilk atamada düzenli olarak öğretmen ataması yapılmaktadır. Ancak ilçemizde dışarıya doğru sürekli öğretmen sirkülasyonu olduğundan dolayı bu boşluk meydana gelmektedir. Şu anda boşluk bulunan kadrolarımıza norm fazlası öğretmenlerimizi görevlendirerek mevcut öğretmenlerimizin ders yükünü 30 a tamamlayarak ve ücretli öğretmen görevlendirmesi yapılarak ihtiyaç tamamlanmıştır. Bu görevlendirmeyi de yaparken Branş önceliği ve KPSS puan üstünlüğü göz önünde bulundurulmuştur." Şeklinde konuştu.

 

“ÖZVERİ VE FEDAKARCA ÇALIŞMA İÇİNE GİRDİK”

 

Yeni eğitim öğretim sezonununda öğretmen ihtiyacı yönünden sorun yaşanmayacağını öngören Müdür TÜNÇMEN, “2016-2017 eğitim öğretim yılında öğrencilerimizin sorunsuz eğitim almaları için tüm eğitim öğretim camiamızla özveri ve fedakarca çalışma içine girilmiş olup, eğitim öğretim sezonunun öğretmen ihtiyacı yönünden sorun yaşanmayacağı öngörülmektedir.

 

Eğitim ve öğretimde veli ayağına dikkat çeken Müdür TÜNÇMEN:" Eğitim-öğretimde değerlendirme yaparken geniş bir perspektiften bakmak gerekir; çünkü bunun sadece öğretmen ve öğrenci ayağı yoktur. Eğitim, bilinenin aksine çok daha kompleks bir yapıdır. Alt yapı sorunları, ekonomik durum, velilerimizin eğitime yaklaşımları… vb. Bir sorun analizi yaptığımız zaman birkaç hususla karşılaşıyoruz. Bunlardan arasında mesleki tükenmişlik, altyapı sorunlarımız, derslik eksiklikleri, ekonomik durum, velilerimizin eğitime yaklaşımı, veli-öğretmen-öğrenci koordinasyon eksikliği vs. gibi temel bazı sıkıntılarımızı sayabiliriz. Bunun yanında taşımalı eğitim ve birleştirilmiş sınıflarımızın olması, velilerimizin tarım veya diğer işlerini eğitimden daha ön planda tutmaları gibi birtakım sorunlarımız bulunmaktadır. Bunların hepsinin üstüne dirayetli bir şekilde gideceğiz ve inşallah basamak basamak halletmeye çalışacağız.

 

“SORUNUN PARÇASI DEĞİL ÇÖZÜMÜN PARÇASI OLMALIYIZ”

 

Şimdi bizim eğitime bakış açısı noktasında değerlendirmelerimiz var. Bir kere sorunun parçası değil çözümün parçası olmamız lazım. Üzerimize yapışan bu tükenmişliği mutlaka yıkmamız lazım.  Elbette yapacak çok şey var ve bir yerden başlamak lazım dedik ve başladık. Öncelikle tükenmişliği bertaraf etmeye yönelik öğretmenlerimizin motivasyonu üzerinde duruyoruz. Bu kapsamda okullarımızı ziyaret ediyoruz, fikir alışverişi yapıyoruz ve varsa sorunlar üzerine giderek çözüm yolları bulmaya çalışıyoruz. Yani öğretmenlerimizle bundan böyle daha çok görüşeceğiz, daha sık bir araya geleceğiz. Herkesin çok iyi bilmesini isterim ki bizim temel düsturumuz, motivasyonu en üst düzeye çekmek ve bununla amaçladığımız başarıyı yakalamaktır.” Dedi.

 

EĞİTİMİN HALK TARAFINDAN DESTEKLENMESİ

 

Eğitimin halk tarafından desteklenmesi gerektiğinin altını çizen Müdür TÜNÇMEN:"Bizim önemli sorunlarımızdan birisi de eğitimin halkımız tarafından desteklenmesi sorunudur. Unutmamak gerekir ki eğitim, destekle büyür. Şu anda birçok yeni okul binamız yapılmakta; ancak birçok okulumuzda da alt yapı eksiklikleri var. Her şeyi devletten beklemek zafiyet yaratır. Örneğin, Besni’deki okulların büyük bir kısmı zengin iş adamları tarafından yapılmıştır ve bu iş adamlarının desteğiyle büyümeye devam etmektedir. İlçemiz bilhassa bu konuda geri kalmaktadır.

 

Öğretmenlerimize, velilerimize ve okul müdürlerimize çok iş düşmektedir; zira kasım ayında yapılacak olan ilk sınavda Türkiye’deki bütün öğrenciler aynı sorularla imtihana tabi tutulacaktır. Okula devam etmeyip konuları kaçıranlar telafisi mümkün olmayan bir sıkıntı yaşayacaktır. Bütün bunların yanında mükemmel bir eğitim iklimimiz bulunmakta ve nitelikli eğitimcilerimizle iyi bir yerde durduğumuzu da belirtmekte yarar görüyorum. Gerek sınav sonuçları ve öğrenci yerleştirmede, gerekse projeler bazında önemli oranda bir başarı ivmesi yakalamış bulunmaktayız.” Şeklinde konuştu.

 

2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA YAPILAN ve 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA YAPILACAK ÇALIŞMALAR

 

Yapılan çalışmaları yatırım açısından değerlendiren Müdür TÜNÇMEN, “2015-2016 eğitim-öğretim yılında faaliyete geçen bir lise, iki ortaokul, bir ilkokul ve Halk Eğitim Merkezi olmak üzere toplamda 5 okul ve 104 derslik eğitime kazandırıldı. Yine bu eğitim öğretim yılı içerisinde üç lise, iki temel eğitim okulu, üç anaokulu olmak üzere toplamda 8 okul ve 105 dersliğin inşaatı da devam etmektedir. Devam eden bu inşaatların bir kısmı 2016-2017 eğitim-öğretim yılında faaliyete geçecektir. Ayrıca iki lise ve üç temel eğitim okulu da yatırım kapsamına alınmıştır.

 

İlçe olarak yatırımdaki en büyük sıkıntımız ilçe merkezinde okul yapılacak kamu arsasının bulunmamasıdır. Dolayısıyla ilçe merkezinde yeni okulların yapılması için farklı mahallelerde olmak üzere 3 adet arsa kamulaştırması çalışması yürütülmektedir. 

 

Bunun yanında 2016-2017 eğitim-öğretim yılına hazırlık amaçlı, merkez ve köy okullarımızın 52’inde yaklaşık olarak 2.082.000,00TL’lik ödenek ile bakım ve onarım yapılmaktadır.” Dedi.

 

KİTAP OKUMA YARIŞMALARI VE VELİ ZİYARETLERİ

 

Akademik başarı açısından da değerlendirmelerde bulunan Müdür TÜNÇMEN, “İlçe Milli Müdürlüğü olarak her okul düzeyine ayrı ayrı yerel düzeyde başarıyı arttırma projeleri yaptırılarak başarıyı arttırma hedeflenmiştir.

 

İlkokullar düzeyinde "Çalışan Öğretmen Üreten Nesil" projesi uygulandı. Bu proje ile tüm ilkokullarda 2 adet kazanım değerlendirme sınavı, her öğrenciye 10 adet kitap okutturulduktan sonra 2 adet kitap okuma yarışması, geleneksel çocuk oyunları, Çanakkale şiir okuma yarışması, kompozisyon yarışması, resim yarışması, değerler eğitimi ve veli ziyaretleri gibi etkinlikler yapıldı. Bu etkinliklere ilkokul 2. 3. ve 4. Sınıflarda okuyan tüm öğrenciler dâhil edildi. Yaklaşık olarak 9 bin öğrenci bu etkinliklerin hepsine dâhil oldu. Proje kapsamında dereceye giren 450 öğrenci yemek, madalya, şapka ve tişört gibi çeşitli hediyelerle ödüllendirildi. Ayrıca bu proje kapsamında yapılan etkinliklerde dereceye giren yaklaşık olarak 50 öğretmende Öğretmenler gününde ödüllendirileceklerdir.

 

"Çalışan Öğretmen Üreten Nesil" projemiz 2016-2017 Eğitim Öğretim yılında da öğrencilerimizin başarısını arttırmaya yönelik eklenen yeni faaliyetlerle devam edecektir.

 

ERDEMLİ VE BAŞARILI BİREY PROJESİNE 10 BİN 808 ÖĞRENCİ KATILDI

 

Ortaokul düzeyinde ‘Erdemli ve Başarılı Birey Projesi’ uygulandı. Bu proje ile tüm ortaokul 5, 6 ve 7. sınıflarda 2 adet, 8. Sınıflarda ise 6 adet kazanım değerlendirme sınavı, kitap okuma etkinliği, şiir, kompozisyon, resim yarışmaları vb. etkinlikler yapıldı. Bu etkinliklere ilçemiz ortaokullarında okuyan 10 bin 808 öğrenci katıldı. Yapılan bu gibi etkinlikler akademik başarımızı bariz bir şekilde arttırmıştır. Yapılan çalışmalarda dereceye giren 45 öğretmen öğretmenler gününde ödüllendirilecektir.

 

Erdemli ve Başarılı Birey Projesine 2016-2017 Eğitim Öğretim yılında da öğrencilerimizin başarısını arttırmaya yönelik eklenen yeni faaliyetlerle devam edilecektir. 2016-2017 Eğitim Öğretim yılında TEOG puan ortalamamızı bir önceki yıla göre yükseltmeyi hedeflemekteyiz.” Dedi.

 

“KAHTA’DAKİ YGS PUAN ORTALAMASINI YÜKSELTTİK”

 

İlçedeki YGS puan ortalamasını nasıl arttırdığına dikkat çeken Müdür TÜNÇMEN, “Ortaöğretim kurumlarında başarıyı arttırmak için tüm sınıf düzeylerinde birinci ikinci dönem olmak üzere 2 adet kazanım değerlendirme sınavı, çeşitli sınıf düzeylerinde okuyan 1300 öğrenci ile koçluk sistemi yöntemiyle 7’şerli ve 10’arlı gruplar halinde kitap okuma, değerler eğitimi, Sosyal ve Kültürel etkinlikler, şiir, kompozisyon, resim, veli ziyaretleri vb. etkinlikler yapıldı. Yapılan bu çalışmalar akademik başarının artmasını sağladı.

 

Geçen yıla göre ilçemizdeki YGS puan ortalamamızı önemli ölçüde arttırdık. Yapılan çalışmalarda dereceye giren 35 öğretmen öğretmenler gününde ödüllendirilecektir.

 

2016-2017 Eğitim Öğretim yılında hazırladığımız başarıyı artırma projelerimiz ile yapılacak YGS ve LYS sınavlarındaki ortalamamızı Türkiye ortalamasının üstüne çıkarma ana hedefimizdir. Bu bağlamda yapısal bir takım değişiklikler yapıldı. Şube oluşturulurken de z sistemi uygulandı. Bu sayede hiçbir öğrenci ve öğretmen dışlanmadan topyekûn bir dinamizmin oluşturulması hedeflendi.

 

“İNGİLİZCE FESTİVALİ VE DİL KÖYÜ PROJESİNE 4 BİN 315 ÖĞRENCİ KATILIM SAĞLADI”

 

Yapılan bu projelerin yanında 5, 6, 7 ve 9. Sınıflarda İngilizce Festivali ve Dil köyü projesi uygulanmıştır. Proje kapsamında; İngilizce kitap okuma yarışması, ilahi, şarkı ve skeç yarışması yapıldı. Yapılan yarışmalara toplamda 4 bin 315 öğrenci katılım sağladı. Dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi.” Dedi.

 

“İLÇEDEKİ BAŞARILAR İLİN BAŞARISINI DA OLUMLU YÖNDE ETKİLEDİ”

 

Yapılan çalışmaları sosyal, kültürel ve sportif açıdan değerlendiren Müdür TÜNÇMEN, “Ar-Ge birimimiz ciddi projeler yapmakta ve ilçemizi hem yatırımlar konusunda hem de sosyal-kültürel faaliyetler noktasında desteklemektedirler. Biz ilçe Millî Eğitim Müdürlüğü olarak Ar-Ge birimimizle birlikte ilçemizde, sosyal normlar ve etik değerler noktasında önemli çalışmalar yürütmekteyiz.

 

Pansiyonlarımızda Pansiyonlarda Söyleşi Projesi uygulandı. Bu proje kapsamında ilçemizde bulunan sekiz pansiyonun sekizinde haftada bir gün ve iki saatte seçilen öğretmenler tarafından öğrencilerle söyleşi yapıldı. Söyleşini amacı öğrencilerde toplumsal değerleri yaşatmaktı. Değerler eğitimi kapsamında METEM öğrencilerimiz Çad’da suyu kuyusu açtılar. Afrika’da 10 kişinin de katarak ameliyatı gerçekleştirilirdi.

 

Akademik başarının arttırılması için yapılan çalışmalar sonucunda ilçemizin akademik başarısında gözle görülür bir başarı sağlanmıştır. İlçemiz öğrenci potansiyeli bakımından yoğun olduğundan dolayı elde edilen başarı ilin başarısını da olumlu yönde etkilemiştir.

 

“17 DALDA İL BİRİNCİLİĞİ ÖDÜLÜ ALDIK”  

 

Bir öğrencimiz atletizmde Türkiye şampiyonu olarak Çek Cumhuriyeti’de yapılan dünya şampiyonasında onuncu olmuştur.

 

İlçemiz ilde yapılan sportif faaliyetlerden, Satranç yıldız kızlar, küçük kızlar, küçük erkekler, genç erkekler, badminton yıldız kızlar, yıldız erkekler, kros yıldız kızlar, yıldız erkekler, atletizm küçük kızlar, küçük erkekler, voleybol küçük kızlar, küçük erkekler, basketbol küçük erkekler, yıldız kızlar, küçük kızlar, bocce küçük kızlar ve küçük erkekler olmak üzere toplamda 17 dalda il birinciliği ödülü almıştır. Bunun aynında il geneli ikincilik ve üçüncülük ödülleri de hesaba katıldığında sosyal, sportif ve kültürel çalışmalardaki derecelerin büyük bir çoğunluğu ilçemizce elde etmiştir. Öğrencilerin dereceye girmesini sağlayan öğretmenler ödüllendirilecektir.

 

Yeni eğitim öğretim yılında da sportif ve kültürel alanlarda artan yatırım ve desteklerle başarılarımız devam edecektir.” Dedi.

 

HİBE PROJELERİ

 

Hibe projeleri hakkında değerlendirmelerde bulunan Müdür TÜNÇMEN, “SODES: 2015-2016 Eğitim öğretim yılında devam eden “Sodesle Değerlerine Sahip Nesiller Yetişiyor Projesi” bitim aşamasındadır. Şu ana kadar proje kapsamında;

 

- Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü binasının üst katına 100 kişilik konferans salonu,

 

- TPAO Atatürk İlkokuluna 1 adet Kütüphane,

 

- 4. Sınıflardan oluşan 90 öğrenci bir günlük Gaziantep Hayvanat Bahçesi Gezisi,

 

- 4. Sınıflardan oluşan 200 öğrenci ile Beşpınar Vadisinde sabah kahvaltısı ve öğlen yemekli piknik düzenlendi.

 

- Yapılan yerel projeler kapsamında dereceye giren 102 öğrenciye ödüllendirme yapıldı.

 

- 14 seanslık tüm lise öğrencilerinin yer aldığı yaklaşık olarak 10 bin kişiye Madde Bağımlılığı ve Zararları konulu tiyatro gösterisi yapıldı.

 

- Görünürlük faaliyetleri kapsamında İlçe Milli Eğitimdeki tüm personelimizi usb bellek ve kalem dağıtıldı.

 

Erasmus+: İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesindeki okullarımızda gerekli eğitimlerin verilmesi ve çeşitli toplantılar yapılması sonucunda 65 adet proje hazırlandı. İl genelinde ise bu sayı 128 olarak tespit edilmişti. İl genelinde hazırlanan projelerin %50’si ilçemiz tarafından hazırlanmıştır.

 

Hazırlanan bu projelerden il geneli toplamda 5 proje destek almaya hak kazandı. Bu 5 projeden 2’si ilçemizin projeleriydi. Geçen Projelerimiz şu şekildedir;

 

1.  Özel Eğitim ve Uygulama Okulu(I.Kademe)’nun Oynaya Oyna Gelin Çocuklar adlı 10.420 Evroluk projesi. Proje kapsamında Avrupa’da belirlenen bir okulu gidip özel eğitim alanındaki çocuklar ile ilgili eğitim alınacaktır.

 

2. Borsa İstanbul Mesleki Teknik Anadolu Lisesinin Turizm Sektörüne Avrupa Yansımaları adlı 41.400 Evroluk projesi. Proje kapsamında; Yiyecek İçecek bölümündeki 18 öğrenci Çek Cumhuriyeti’nin Prag şehrine, Konaklama bölümünün 14 öğrencisi de İtalya’nın Milano Şehrine staja gideceklerdir.

 

Ayrıca Erasmus+ projeleri hazırlanması için Milli Eğitim Müdürlüğümüz bünyesindeki 120 öğretmenimize proje döngüsü eğitimi verilerek, gelecek yıllarda proje sayısının artışı için gerekli altyapı ve bilgi ihtiyacı elde edilmiş oldu.

 

KAHTA MEM İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ (İSG) BİRİMİ OLUŞTURULDU

 

Milli Eğitim Müdürlüğümüz bünyesinde oluşturulan İSG Birimi ile Kahta, Gerger, Sincik, Samsat Milli Eğitim Müdürlükleri ve bağlı okullarındaki İş Sağlığı ve Güvenliği işlem ve eğitimleri düzenli olarak verilmektedir.

 

2015-2016 eğitim öğretim yılında İlçe Milli Eğitimlerde görev alan TYP çalışanları ve ücretli öğretmenlere Temel iş sağlığı ve güvenliği eğitimleri İSG Birim Koordinatörleri tarafından verilmiş olup 2016-2017 yılında da bütün MEM çalışanlarına İSG eğitimleri verilecektir.

 

Kahta’da ihtiyaç duyduğumuz kurumlardan mesleki eğitim merkezi, TPAO Atatürk Ortaokulu’nun eski binasında faaliyete geçmiştir.

 

Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi, Rehberlik Araştırma Merkezi’nin de (RAM) bulunduğu binada hizmete açılmıştır.

 

Yukarıda değinildiği gibi ilçemizde akademik başarıyı arttırmak için, eğitimin tüm bileşenleri ve paydaşlarıyla birlikte planlı ve programlı çalışmalar yürütülmektedir. Ve yapılan bu çalışmaların eğitim ve öğretimimize büyük katkı sağladığını istatistiki veriler ispatlamaktadır.

 

Bu duygu ve düşünceler ile bu çalışmalarda emeği geçenlere teşekkürlerimi bildirmek istiyorum. Öncelikle göreve başladığından bu yana her türlü çalışmamıza destek veren TBMM Başkanvekilimiz Sayın Ahmet AYDIN’a, İl Valimiz Sayın Abdullah ERİN´e İlçe Kaymakamımız Sayın Ahmet Gazi KAYA’ya, İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Seyfi ÖZKAN’a, Kahta Belediyesi’nin bütün imkanlarını eğitim için seferber eden Belediye Başkanı Abdurrahman TOPRAK’a, emeği geçen tüm amir, mesai arkadaşlarım ve toplantıya katılan basın mensubu arkadaşlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum." İfadelerinde bulundu.

26-09-201626-09-201626-09-201626-09-201626-09-201626-09-201626-09-201626-09-2016

 

Hürriyet Mahallesi Mustafa Kemal Caddesi No 185 Kaymakamlık Binası Kat 1 Kahta / ADIYAMAN - 0416 725 50 45 / 0416 725 51 37 / 0416 726 07 00

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.